Pokal Triglav (2. del): Velenjski plavalci ponovno odplavali veliko dobrih in vzpodbudnih rezultatov

V soboto, 17. 04. 2021, je v pokritem bazenu v Kranju (50 m bazen) potekal še drugi del Pokala Triglav. Tudi na njem so plavalci našega kluba z osebnimi rekordi potrdili dobro delo s treningov in se kar nekajkrat uvrstili med osem najboljših.

Tekma je potekala v absolutni kategoriji na njej pa so nastopili skoraj vsi plavalni klubi iz Slovenije. Najvišje se je uvrstila Aida Jusić, ki je v disciplini 50 m delfin osvojila 2. mesto. Med najboljših osem se je uvrstila še v disciplini 50 m prosto (5. mesto) in 50 m hrbtno (6. mesto). Med najboljše tri se je v disciplini 100 m hrbtno (3. mesto) uvrstil Nik Ramšak Rotenhajzer. Tik za stopničkami sta se na 4. mesto uvrstili Tamara Logar (50 m prsno) in Sara Navodnik (100 hrbtno). Med najboljših osem so se v absolutni kategoriji uvrstili tudi naslednji kadeti: Metod Lamot (6. mesto na 100 m hrbtno), Val Goličnik (6. mesto na 50 m prsno) in Špela Pohorec (6. mesto na 100 m delfin). 

Na tekmi so sodelovali (od leve proti desni): Živa Perc, Dane Šibanc, Eva Skledar, Žan Skledar, Nastja Romih, Matic Bizjak Jambrović, Maj Princl, Nina Princl, Ema Jovan, Manca Poberžnik, Anže Oprešnik, Val Goličnik, Deja Purg, Špela Pohorec, Sara Navodnik, Nik Ramšak Rotenhajzer, Metod Lamot, Jan Mrkonjič, Luka Aćimović, Urban Krepel, Tamara Logar in Aida Jusić.

 

Vsem plavalcem in njihovim trenerjem čestitamo za prikazan napredek in borbene ter srčne nastope.

Plavalni klub Velenje