Pingvinčki

Začetni 10-urni Pingvinčkov plavalni tečaj je namenjen otrokom starim od 4 do 7 let potekajo od septembra do julija, malčki tečaj obiskujejo dvakrat tedensko. Začetni tečaj je namenjen prilagajanju na vodo in učenju prvih plavalnih gibov. V ta tečaj se je možno večkrat vpisati. Zadnjo (deseto) uro tečaja si lahko ogledate potek tečaja (učitelj pripravi odprto uro) in otroka lahko tudi fotografirate. V primeru, da se kakšne ure otrok ne more udeležiti imate na voljo 11. uro, kot nadomestni termin.

Naloga staršev oz. zakonitih skrbnikov:

  • izpolnite SPLETNO PRIJAVNICO;
  • preberite si NAVODILA in se o njih pogovorite z otroki (kopališki in vadbeni red);
  • udeležite se uvodnega sestanka (odpade), ki bo potekal v tednu pred pričetkom tečaja;
  • cena tečaja znaša 35,00 € in se plačuje z nakazilom na TRR Plavalnega kluba Velenje (podatki objavljeni na dnu strani), lahko pa znesek plačate v klubski pisarni vsak delovni dan od 17.30 do 18.15;
  • plačati je potrebno tudi vstop* na bazen (cena posameznega vstopa znaša 3,5 €; v kolikor pa kupite 10 vstopov skupaj boste za to odšteli 30 €). 

* v kolikor je vaš otrok član športnega društva Premogovnika Velenje ali Gorenja (ima svojo kartico) boste lahko koristili 50 % popust pri nakupu vstopnice za bazen

Novi termini za začetni plavalni tečaj:

Plavalni tečaj bo potekal dvakrat tedensko, z začetkom:
v ponedeljek, 7. 6. 2021, za termin ponedeljek, četrtek: od 16.15 do 17.00 ali od 17.15 do 18.00
v torek, 8. 6. 2021, za termin torek in petek: od 16.15 do 17.00 ali od 17.15 do 18.00

Uvodni sestanek odpade. Prosimo, da si skrbno preberete poslana navodila in jih tudi upoštevate. Hkrati se vam zahvaljujemo za izkazano zaupanje in se vidimo na bazenu.

Obiskujete termin v katerega se vpišete (primer: torek in petek ob 17.00 uri). Brez predhodne spletne prijave udeležba ni možna.

Kontakt koordinatorja

Marko Krstić:


POGOSTA VPRAŠANJA

  • Varnost: Uradni normativ za učenje plavanja v Sloveniji je osem neplavalcev na vaditelja. Pri skupini Pingvinčki smo to določeno mejo spustili na šest vadečih na enega vaditelja. Varnost otrok je prvi in osnovni pogoj za izvajanje plavalnega tečaja.
  • Katero opremo potrebujemo? Za plavalni tečaj otrok potrebuje kopalke in brisačo. Plavalna kapa in očala niso potrebna. Vse rekvizite za učenje plavanja imamo na bazenu.
  • Kako je s plačilom? Vstopnino za bazen poravnate na recepciji bazena Velenje. Plačilo vadnine za plavalni tečaj lahko poravnate v klubski pisarni (na bazenu), ali pa vadnino nakažete na tekoči račun Plavalnega kluba Velenje (številka je navedena na dnu strani).
  • Kako je s parkiranjem? Ob bazenu je možnost parkiranja v garažni hiši, kjer lahko koristite 15 minutno brezplačno parkiranje (z označitvijo časa).