Pingvinčki

Vsi termini za razpisane termine v maju so zasedeni. Sezono 2021/2022 smo končali z izvajanjem tečajev Pingvinčki (z njimi nadaljujemo septembra). V kolikor bomo v mesecu juniju ali juliju organizirali kakšne druge tečaje to sporočimo na  spletni strani, Facebook strani in na Istagramu našega kluba.

Hvala za razumevanje in zaupanje.

Že zdaj opozarjamo, da bo imel vaš otrok mesto v posameznem terminu zagotovljeno šele po prejetem plačilu za celotni tečaj (35 € – prijavnina v višini 15 € je že vključena v to ceno; v primeru odpovedi se prijavnina ne vrača). Tečaj lahko plačate v klubski pisarni (od ponedeljka do četrtka od  17.15 do 18.15) ali pa nakažete na naš TRR 6100 0001 2290 732. To storite najmanj do četetka, 25. 4. 2022, v nasprotnem primeru bomo mesto ponudili drugemu otroku. Seveda pa je potrebno najprej otroka spletno prijaviti zato, da vidite ali je še kakšen termin prost.

Začetni 10-urni Pingvinčkov plavalni tečaj je namenjen otrokom starim od 4 do 7 let potekajo od septembra do julija, malčki tečaj obiskujejo dvakrat tedensko. Začetni tečaj je namenjen prilagajanju na vodo in učenju prvih plavalnih gibov. V ta tečaj se je možno večkrat vpisati. V primeru, da se kakšne ure otrok ne more udeležiti imate na voljo 11. uro, kot nadomestni termin.

Naloga staršev oz. zakonitih skrbnikov:

  • izpolnite SPLETNO PRIJAVNICO;
  • preberite si NAVODILA in se o njih pogovorite z otroki (kopališki in vadbeni red);
  • cena tečaja znaša 35,00 €* in se plačuje z nakazilom na TRR Plavalnega kluba Velenje (podatki objavljeni na dnu strani), lahko pa znesek plačate v klubski pisarni od ponedeljka do četrtka od 17.15 do 18.15;
  • plačati je potrebno tudi vstop** na bazen (cena posameznega vstopa znaša 3,5 €; v kolikor pa kupite 10 vstopov skupaj boste za to odšteli 30 €). 

* v ceno je vračunana prijavnina (15 €), ki se ne vrača. V kolikor se otrok udeleži 7 vadbenih ur ali več potem se zaračuna polna cena, v nasprotnem primeru pa upoštevamo popust pri plačilu tečaja (največ 20 €). 

** v kolikor je vaš otrok član športnega društva Premogovnika Velenje ali Gorenja (ima svojo kartico) boste lahko koristili 50 % popust pri nakupu vstopnice za bazen

Novi termini (4) za začetni plavalni tečaj:

Plavalni tečaj bo potekal dvakrat tedensko, z začetkom:
v četrtek, 5. 5. 2022, za termin ponedeljek, četrtek: od 15.30 do 16.15 (1. termin) ali od 16.30 do 17.15 (2. termin) – ponedeljek, 2. 5. 2022, je praznik
v torek, 3. 5. 2022, za termin torek in petek: od 15.30 do 16.15 (3. termin) ali od 16.30 do 17.15 (4. termin)

Obiskujete termin v katerega se vpišete (primer: torek in petek ob 16.30 uri). Brez predhodne spletne prijave udeležba ni možna.

Kontakt koordinatorja

Denis Doblšek:


POGOSTA VPRAŠANJA

  • Varnost: Uradni normativ za učenje plavanja v Sloveniji je osem neplavalcev na vaditelja. Pri skupini Pingvinčki smo to določeno mejo spustili na šest vadečih na enega vaditelja. Varnost otrok je prvi in osnovni pogoj za izvajanje plavalnega tečaja.
  • Katero opremo potrebujemo? Za plavalni tečaj otrok potrebuje kopalke in brisačo. Plavalna kapa in očala niso potrebna. Vse rekvizite za učenje plavanja imamo na bazenu.
  • Kako je s plačilom? Vstopnino za bazen poravnate na recepciji bazena Velenje. Plačilo vadnine za plavalni tečaj lahko poravnate v klubski pisarni (na bazenu), ali pa vadnino nakažete na tekoči račun Plavalnega kluba Velenje (številka je navedena na dnu strani). Nujno morate plačati pred pričetkom samega tečaja.
  • Kako je s parkiranjem? Ob bazenu je možnost parkiranja v garažni hiši, kjer lahko koristite 15 minutno brezplačno parkiranje (z označitvijo časa).