Pingvinčki – NOVO!!!

NOVO!!! NOVO!!!

Začetni 12-urni Pingvinčkov plavalni tečaj je namenjen otrokom starim od 4 do 7 let potekajo od septembra do julija, otroci tečaj obiskujejo dvakrat tedensko. Začetni tečaj je namenjen prilagajanju na vodo in učenju prvih plavalnih gibov. V ta tečaj se je možno večkrat vpisati. V primeru, da se kakšne ure otrok ne more udeležiti imate na voljo 13. in 14. uro, kot nadomestni termin. Vpis je možen zgolj z izpolnjeno spletno prijavnico. Po oddani prijavnici boste na naveden e-poštni naslov dobili izpolnjeno spletno prijavnico z vpisanimi podatki ter elektronsko pošto plavalnega kluba. Prosimo, da v primeru, če ne dobite obeh sporočil, preverite vašo vsiljeno pošto. 

Po prejetju elektronskega sporočila morate do navedenega datuma plačati plavalni tečaj. Lahko ga plačate v klubski pisarni (od ponedeljka do četrtka od  17.45 do 18.15) ali pa nakažete na naš TRR 6100 0001 2290 732.

Plavalni tečaj bo potekal 12  ur + 2 dodatni uri, ki sta namenjeni nadomeščanju. Cena tečaja znaša 90 €. Največja sprememba glede na prejšnja leta je ta, da samih vstopov za bazen NE boste več poravnali na recepciji bazena, ampak so le-ti že vračunani v ceno tečaja. Zapestnico za vstop in zaklepanje omarice prejmete ob otrokovem prvem obisku samega tečaja.

V ceno so všteti: plavalni tečaj z licenciranim in izkušenim plavalnim učiteljem/trenerjem, vstopnina za bazen, akontacija v višini 25 € (se po prijavi ne vrača).

Imeli boste na voljo 4 termine:

  • TERMIN 1: poteka ob ponedeljkih in četrtkih od 15.30 do 16.15
  • TERMIN 2: poteka ob ponedeljkih in četrtkih od 16.30 do 17.15
  • TERMIN 3: poteka ob torkih in petkih od 15.30 do 16.15
  • TERMIN 4: poteka ob torkih in petkih od 16.30 do 17.15

Termin se bo izvedel v kolikor so prijavljeni vsaj 4 otroci.

TEČAJ MAJ 2023

S tečajem začnemo v ponedeljek, 8. 5. 2023, (termin ponedeljek/četrtek) in v torek, 9. 5. 2023, (termin torek/petek). 

Naloga staršev oz. zakonitih skrbnikov:

·        izpolnite SPLETNO PRIJAVNICO (aktivna bo 19. 4. 2023 ob 19.00);

·        preberite si NAVODILA in se o njih pogovorite z otroki (kopališki in vadbeni red)

 

V kolikor se otrok udeleži 8 vadbenih ur ali več potem se zaračuna polna cena, v nasprotnem primeru pa upoštevamo popust pri plačilu tečaja.

 

V kolikor bodo zaradi ukrepov NIJZ veljala posebna pravila jih morate dosledno upoštevati (nošenje zaščitne maske, razkuževanje rok, ohranjanje varnostne razdalje, izpolnjevanje PCT pogoja …).
 

 

Kontakt koordinatorja

Denis Doblšek:

·        telefonska številka: 040 855 928 

·        elektronska pošta: pkvelenje1976@gmail.com


POGOSTA VPRAŠANJA

·   Varnost: Uradni normativ za učenje plavanja v Sloveniji je osem neplavalcev na vaditelja. Pri skupini Pingvinčki smo to določeno mejo spustili na 6-7 vadečih na enega vaditelja. Varnost otrok je prvi in osnovni pogoj za izvajanje plavalnega tečaja.

·       Katero opremo potrebujemo? Za plavalni tečaj otrok potrebuje kopalke in brisačo. Plavalna kapa in očala niso potrebna. Vse rekvizite za učenje plavanja imamo na bazenu.

·       Kako je s plačilom? Znesek plavalnega tečaja lahko poravnate v klubski pisarni (na bazenu), ali pa vadnino nakažete na tekoči račun Plavalnega kluba Velenje (številka je navedena na dnu strani). Nujno morate plačati pred pričetkom samega tečaja.

·       Kako je s parkiranjem? Ob bazenu je možnost parkiranja v garažni hiši, kjer lahko koristite 15 minutno brezplačno parkiranje (z označitvijo časa).