Predstavitev

Marko Primožič PortretSpoštovani,

z veseljem in s ponosom vas pozdravljam na spletnih straneh Plavalnega kluba Velenje, ki že več kot 40 let uspešno deluje na področju plavalnega športa.
Skrbimo za tekmovalno plavanje in hkrati z vso odgovornostjo izvajamo začetne in nadaljevalne tečaje plavanja za predšolske in šolske otroke ter druge neplavalce, plavamo za zdravje, plavamo z dojenčki in osebami s posebnimi potrebami, se preizkušamo v vodni košarki, veteranskem plavanju …
Vsem, ki želite, omogočamo pod strokovnim vodstvom ukvarjanje s plavalno gibalno aktivnostjo, ki je koristna za zdravje in za doseganje vrhunskih rezultatov v plavalnih disciplinah.
Ukvarjanje s športom je danes še kako pomembno. Stresen način življenja, vse hitrejši tempo, vse manj gibanja, vse več sedenja …Tako so nam internet, računalniki, pametni telefoni, … vsilili sedentarni življenjski slog, ki je postal fenomen sodobnega časa in je posledica tehnološkega razvoja, predvsem množične uporabe komunikacijsko-informacijskih tehnologij.
Ste tudi vi med tistimi, ki preveč sedite? Naredite nekaj zase in se nam pridružite.
Spremljajte ponudbe, obvestila in novice in se seznanite z različnimi klubskimi sekcijami.
Poleg informacij o delu kluba, o naših uspehih in rezultatih … boste na naših spletnih straneh našli še obilico slikovnega gradiva, ki priča o pestrem dogajanju naših članov.
Ponosni smo na naše delo, predvsem na naše plavalce, ki so dejavni in uspešni še na mnogih drugih življenjskih področjih in ne le v Plavalnem klubu.

Športni pozdrav!
Marko Primožič,
predsednik Plavalnega kluba Velenje