Strokovni kader

Naš strokovni kader predstavljajo izkušeni vaditelji, učitelji in trenerji z večletnimi izkušnjami na področju plavanja in dela z otroki. Vsi člani strokovne ekipe se redno izobražujejo in informirajo o novostih pri procesu učenja plavanja in treniranja. Prav tako se udeležujejo dopolnitvenih izobraževanj na področju športne prehrane, psihologije, sociologije in pedagogike. Svoje znanje z veseljem prenašajo staršem in otrokom v želji, da bi mladi športniki aktivno izkoriščali svoj športni čas in razvili zdrav življenjski slog.  Za svoje delo je trener kluba Jure Primožič v letih 2012 do 2015 prejel naziv Najboljši športni trener v Mestni občini Velenje.

kader_jure_primozicJure Primožič, trener plavanja (kadeti/mladinci/člani, mlajši dečki in deklice A)

kader_vlado_stjepicVlado Stjepić, trener plavanja (mlajši dečki in deklice B, vodja šole plavanja, plavanje za zdravje)

kader_katarina_praznikKatarina Praznik, trenerka plavanja (vodja plavanja za osebe s posebnimi potrebami – skupina Delfinčki, plavanje za veterane)

kader_denis_doblsek
Denis Doblšek, trener
 plavanja (kadeti/mladinci,/člani, ml. dečki in ml. deklice)

kader_mladen_blatnikMladen Blatnik, učitelj plavanja (Šola plavanja, plavanje za osebe s posebnimi potrebami – skupina Delfinčki)

kader_marko_krsticMarko Krstić, učitelj plavanja (dečki in deklice B, Šola plavanja, organizacija praznovanja rojstnega dne)