Ženska paraplavalna ekipa med najboljšimi tremi v Zagrebu

V soboto (6. 7. 2024) in nedeljo (7. 7. 2024) je v glavnem mestu naše južne sosede potekal Zagreb para swimming open 2024. Na mednarodnem tekmovanju, ki je štelo tudi kot Odprto ekipno prvenstvo Hrvaške, je nastopilo več kot 100 paraplavalcev in paraplavalk iz 5ih držav in 15ih klubov. Izjemno ekipno uvrstitev so dosegle naše paraplavalke, ki so osvojile končno 3. mesto in si priplavale lep pokal. Malo je zmanjkalo njihovim moškim vrstnikom, ki so bili na koncu na 4. mestu.

Ženska ekipa na tekmovanju v Zagrebu s pokalom za odlično 3. mesto

Žensko ekipo so sestavljale Tonja Berložnik, Sabina Cimperc, Anja Golčer in Maruša Golčer. Med prve tri sta se uvrstili Tonja Berložnik (2. mesto na 50 m hrbtno) in Sabina Cimperc (3. mesto na 100 m prsno in 200 m prosto).

Med fanti sta se med prve tri v absolutni kategoriji uvrstila Gašper Glušič (2. mesto na 400 m prosto in 3. mesto na 100 m hrbtno) in Nej Šumnik (2. mesto na 100 m delfin). V ekipi so bili tudi Neo Girotić, Imran in Kerim Kozarac, Amadej Kremžar, Alen Šošter, Nej Šumnik, Luka Temnikar in Aljaž Vejnović.

Zadovoljna ekipa naših paraplavalcev na tekmovanju v Zagrebu

Iskrene čestitke vsem našim paraplavalcem, trenerjem in prostovoljcem za zelo lep uspeh. Vsem želimo prijetne počitnice in se vidimo septembra.

Plavalni klub Velenje