Veliko uspešnih nastopov na mednarodnem mitingu v Kranju

V soboto, 5. 6. 2021, je v Kranju potekal Mednarodni miting Kranj 2021 katerega so z zelo dobrimi rezultati popestrili tudi plavalci našega kluba. Tekmovanje je potekalo po sistemu jutranjih kvalifikacij in popoldanskih final po kategorijah. V A finale so se uvrščali v absolutni (odprti) kategoriji, v B finalu so lahko nastopali plavalci in plavalke kategorije mlainci/ke in kadeti/nje ter v finalu C samo kategorija kadetov/inj in mlajši.

V absolutni finale sta se uvrstila in si na koncu priplavala srebrni medalji Nuša Erjavec (50 m prsno) in Matic Bizjak Jambrović (50 m prosto), ki je v disciplni 100 m delfin plaval v finalu B, v katerem so plavali tudi Metod Lamot (100 m hrbtno), Dane Šibanc (100 m delfin) in Špela Pohorec (50 m prosto). V C finale pa so se uvrstili Dane Šibanc (50 m prosto), Luka Aćimović (100 m delfin), Živa Perc in Nastja Romih (obe v disciplini 100 m hrbtno).

 

Od leve proti desni: Matic Bizjak Jambrović, Metod Lamot, Luka Aćimović, Dane Šibanc, Nuša Erjavec, Jan Perc, Živa Perc, Anže Oprešnik, Urban Krepel, Nina Princl, Nastja Romih, Špela Pohorec in Eva Skledar.

Vsem plavalcem in plavalkam iskreno čestitamo za odlične rezultate. Ponovno smo dokazali, da smo zelo blizu najboljših v svojih kategorijah.

Plavalni klub Velenje.