Podarite OBJEM TOPLINE za naše Delfinčke

Podjetje Studio Moderna d. o. o. v skladu z vrednotami trajnostnega razvoja (predvsem v okviru blagovne znamke Dormeo) posveča posebno pozornost človekoljubnim in humanitarnim projektom in aktivnostim ter se odziva na številne stiske in prošnje za pomoč posameznikov, pa tudi športnih in kulturnih društev (vir: http://objemtopline.dormeo.net/)

V projektu sodeluje tudi skupina Delfinčki iz Plavalnega kluba Velenje. Prijazno vabljeni, da svoj OBJEM TOPLINE podarite našim plavalcem s posebnimi potrebami. Za naše plavalce lahko glasujete (enkrat dnevno) v času od 1. 1. do 31. 1. 2018.

Navodila za podarjanje objemov:

  • Objem podarite tako, da pod izbrano organizacijo kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e-mail naslovom.
  • To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-mail.
  • Na e-mail, ki ga boste vpisali, vam bomo takoj poslali sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).
  • Pod organizacijo, ki ji želite podariti objem, kliknete gumb »podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite po 1 objem vsaki sodelujoči organizaciji. Torej, če v roku 24 ur po prvič podarjenem objemu, še enkrat kliknete »podarjam objem«, se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste danes tej organizaciji objem že podarili in ga ne morete več.

Zahvaljujemo se vam za glasovanje in izkazano pomoč.