Novoletno srečanje in skupščina Plavalnega kluba Velenje

V ponedeljek, 26. 12. 2016, smo v Plavalnem klubu Velenje izvedli tradicionalno novoletno srečanje in vsakoletno skupščino. V dobri družbi plavalcev, njihovih staršev in ljubiteljev plavanja smo pripravili različne družabne igre, izvedli srečelov, seveda pa nas je obiskal tudi Božiček, ki je vse pridne plavalce obdaril z majhnim presenečenjem. Na skupščini plavalnega kluba je predsednik g. Marko Primožič predstavil poročilo o tekmovalni sezoni 2015/2016, svoja poročila pa so podali tudi:  predsednica nadzornega odbora ga. Andreja Erjavec, vodja sodniškega zbora g. Gorazd Cerkovnik, član sekcije vodne košarke g. Vlado Stjepić, vodja tečajev za malčke in predstavnica trenerjev ga. Mojca Kukovič ter član vaditeljev skupine za osebe s posebnimi potrebami g. Mladen Blatnik.

V prijetnem vzdušju smo na skupščini podelili nagrade plavalcem za dosežke v sezoni 2015/2016, nagrade so prejeli: Nuša Erjavec, Luka Geršak, Nastja Govejšek (odsotna zaradi študija v ZDA), Nina Jakop, Aida Jusić, Kristjan Meža, Tine Praprotnik in Miha Sušec. Za več kot 10-letno prizadevno delo pri urejanju spletne strani smo se z majhno pozornostjo zahvalili gospodu Vinku Meži.

Zahvaljujemo se vsem podjetjem in posameznikom, ki so darovali materialna sredstva za izvedbo srečelova. Posebna zahvala pa velja vsem staršem prostovoljcem, ki so sodelovali pri organizaciji in izvedbi novoletnega srečanja!

GALERIJA