Državno prvenstvo za dečke in deklice: 15. mesto v ekipnem seštevku

Od 21. do 23. 7. 2017 je Plavalni klub Fužinar na Ravnah na Koroškem organiziral državno prvenstvo za dečke in deklice, na katerem je nastopilo tudi 14 plavalcev in plavalk iz Plavalnega kluba Velenje. Ekipa sedmih dečkov in sedmih deklic je v skupnem seštevku osvojila končno 15. mesto z 92 točkami. Prvo mesto so osvojili plavalci iz Triglav Kranja, drugo mesto je osvojila Olimpija iz Ljubljane, tretje mesto pa je pripadlo domačinom.
Med velenjskimi plavalci se je najbolj izkazala Sara Navodnik, ki se je v skoraj vseh odplavanih disciplinah iz dopoldanskih predtekmovanj uvrstila v popoldanska finala. Med deklicami v mlajši kategoriji (letnik 2005) je prejela dve priznanji za tretje mesto (200 in 400 m prosto). Ema Jovan je na 100 m delfin v mlajšem letniku osvojila četrto mesto.
V popoldanska finala so se poleg Sare in Eme uvrstili še: Špela Dobaj, Zarja Pratnekar in Deja Purg med deklicami ter Anže Perc med dečki.

Tako plavalcem kot tudi trenerjema Denisu Doblšku in Marku Krstiću iskreno čestitamo za dobre rezultate in obilo osebnih rekordov.

REZULTATI