Pingvinčki

Začetni 10-urni Pingvinčkovi plavalni tečaji
za otroke stare od 4 do 7 let potekajo od septembra do julija, malčki tečaj obiskujejo dvakrat tedensko. Začetni tečaj je namenjen prilagajanju na vodo in učenju prvih plavalnih gibov. V ta tečaj se je možno večkrat vpisati.

Novi termini za začetni plavalni tečaj:
Obvezna je predhodna prijava na telefonsko številko 040 860 159 (Mladen Blatnik) ali na elektronski naslov mblatnik@gmail.com.

Plavalni tečaj bo potekal dvakrat tedensko, z začetkom:
v ponedeljek, 4. 3. 2019, za termin ob ponedeljkih in četrtkih in sicer:
                                     od 16.15 do 17.00 ali od 17.00 do 17.45

v torek, 5. 3. 2019, za termin ob torkih in petkih
                                    od 16.15 do 17.00 ali od 17.00 do 17.45

Obiskujete termin v katerega se vpišete (primer: torek in petek ob 17.00 uri). Brez predhodne prijave udeležba ni možna.

NAVODILA ZA STARŠE

Kontakt:
Mladen Blatnik, telefon:040 860 159 ali e-pošta: mblatnik@gmail.com


POGOSTA VPRAŠANJA

  • Varnost: Uradni normativ za učenje plavanja v Sloveniji je osem neplavalcev na vaditelja. Pri skupini Pingvinčki smo to določeno mejo spustili na šest vadečih na enega vaditelja. Varnost otrok je prvi in osnovni pogoj za izvajanje plavalnega tečaja.
  • Katero opremo potrebujemo? Za plavalni tečaj otrok potrebuje kopalke in brisačo. Plavalna kapa in očala niso potrebna. Vse rekvizite za učenje plavanja imamo na bazenu.
  • Kako je s plačilom? Vstopnino za bazen poravnate na recepciji bazena Velenje. Plačilo vadnine za plavalni tečaj lahko poravnate v klubski pisarni (na bazenu), ali pa vadnino nakažete na tekoči račun Plavalnega kluba Velenje (številka je navedena na dnu strani).
  • Kako je s parkiranjem? Ob bazenu je možnost parkiranja v garažni hiši, kjer lahko koristite 15 minutno brezplačno parkiranje (z označitvijo časa