Tečaji za malčke

PINGVINČKI

Začetni 10-urni Pingvinčkovi plavalni tečaji
za otroke stare od 4 do 7 let potekajo od septembra do julija, malčki tečaj obiskujejo dvakrat tedensko. Začetni tečaj je namenjen prilagajanju na vodo in učenju prvih plavalnih gibov. V ta tečaj se je možno večkrat vpisati.

Novi termini za začetni plavalni tečaj:
Obvezna je predhodna prijava na telefonsko številko 040 860 159 (Mladen Blatnik) ali na elektronski naslov mblatnik@gmail.com.

Plavalni tečaj bo potekal dvakrat tedensko, z začetkom:
v ponedeljek, 10. 9. 2018, za termin ob ponedeljkih in četrtkih in sicer:
                                     od 16.15 do 17.00 ali od 17.00 do 17.45

v torek, 11. 9. 2018, za termin ob torkih in petkih
                                    od 16.15 do 17.00 ali od 17.00 do 17.45

Obiskujete termin v katerega se vpišete (primer: torek in petek ob 17.00 uri). Brez predhodne prijave udeležba ni možna.

Navodila za starše

Kontakt:
Mladen Blatnik, telefon:040 860 159 ali e-pošta: mblatnik@gmail.com


POGOSTA VPRAŠANJA

  • Varnost: Uradni normativ za učenje plavanja v Sloveniji je osem neplavalcev na vaditelja. Pri skupini Pingvinčki smo to določeno mejo spustili na šest vadečih na enega vaditelja. Varnost otrok je prvi in osnovni pogoj za izvajanje plavalnega tečaja.
  • Katero opremo potrebujemo? Za plavalni tečaj otrok potrebuje kopalke in brisačo. Plavalna kapa in očala niso potrebna. Vse rekvizite za učenje plavanja imamo na bazenu.
  • Kako je s plačilom? Vstopnino za bazen poravnate na recepciji bazena Velenje. Plačilo vadnine za plavalni tečaj lahko poravnate v klubski pisarni (na bazenu), ali pa vadnino nakažete na tekoči račun Plavalnega kluba Velenje (številka je navedena na dnu strani).
  • Kako je s parkiranjem? Ob bazenu je možnost parkiranja v garažni hiši, kjer lahko koristite 15 minutno brezplačno parkiranje (z označitvijo časa prihoda).

 

KROKODILČKI

Mini šola plavanja Krokodilčki za malčke stare od 4 do 7 let poteka celo šolsko leto in sicer od ponedeljka do četrtka med 17.30 in 18.15 uro. Krokodilčkov tečaj lahko otroci obiskujejo dvakrat tedensko, ob poljubnih dnevih. Mesečna vadnina znaša 25,00 € in se plačuje 20. v mesecu z gotovino v klubski pisarni na bazenu ali z nakazilom na TRR Plavalnega kluba Velenje (podatki objavljeni na dnu strani).
Pogoj za priključitev v to skupino je uspešno opravljen začetni tečaj plavanja in popolna prilagojenost otroka na vodo.
Vpis v skupino Krokodilčki je možen vsak prvi teden (od ponedeljka do četrtka, ob 17.15 uri) v mesecu.

Kontakt: Mojca Kukovič, telefon: 041 230 346 ali e-pošta: mojca.kukovic@gmail.com

 

 

ŽABICE

Začetni 10-urni pripravljalni plavalni tečaj Žabic

Tečaj je namenjen našim najmlajšim otrokom, starim od 2.5 do 4 let. Malčki tečaj obiskujejo dvakrat tedensko. Starši so na tečaju prisotni dokler je to potrebno oziroma po dogovoru z vaditeljem plavanja. Otrokom, ki ne znajo povedati, da morajo na veliko potrebo obisk tečaja odsvetujemo. Otroci mlajši od 3. let in starejši otroci, ki načeloma  že povedo, da morajo na veliko potrebo,  a niste zagotovo prepričani, da bo na bazenu povedal, da mora na veliko potrebo, morajo pod kopalkami obvezno nositi plavalno plenico. V primeru izpusta blata v bazen ste pri plačilu stroškov čiščenja bazena soplačnik .

Začetni pripravljalni plavalni tečaj Žabic je namenjen prilagajanju na vodo in učenju prvih plavalnih veščin, ki jih bodo otroci pridobili na sproščen in zabaven način preko raznih iger. V tečaj se je možno vpisati večkrat.

Termin za začetni pripravljalni plavalni tečaj
Uvodni sestanek bo pred začetkom tečaja, in sicer v torek, 22. 5. 2018 ob 15.40, v avli bazena v Velenju. Tečaj se prične v torek, 22. 5. 2018 ob 16.00 in bo potekal dvakrat tedensko, ob torkih in petkih od 16.00 do 16.50. Število mest je omejeno na 7! Brez predhodne prijave udeležba ni možna.

Navodila za starse žabice

Kontakt: Branka Buršič: telefon: 031 334 136 ali e-pošta: bbursic@gmail.com